perjantai 27. toukokuuta 2011

Maastoesteitä ja vesisadetta

Tänään aloitin päivän pakkaamalla Raksun satuloituna traikkuun ja nokka kohti Keravaa.
Onneksi ystäväni Eeva tuli Ressun kanssa kaveriksi sillä valkkumme ei saapunutkaan paikalle. Hyppelimme esteitä keskenämme, hyvihän se sinänsä sujui, mutta muutama kannustava lause olisi varmaan helpottanut asiaa.
Raksu kävi "kuumana" päästessään pitkästä aikaa omalta tallilta pois eikä oikein meinannut pysyä nahoissaan.
Esteet menivät hevosella vanhalla rutiinilla, itse olisi saanut päättäväisemmin ohjata keskelle estettä ja olla muutenkin katse suunnattu eteenpäin :) Harjoittelimme coffinia vähän enemmän sillä se on aiemmin tuottanut ongelmia, tänäänkin siihen tuli muutama kielto ennenkuin selvittiin.
Kun sain Keravalta kurvattua kotitallin pihaan, siellä odottelikin jo Raari satuloituna kouluttajaansa. Raari on 5v sh ruuna jonka kanssa on nyt harjoiteltu esteiden salattua maailmaa. Ruuna on aivan into piukeana esteistä ja tänään olikin ohjelmassa tutustua erikoisesteisiin. Ne menivät ilman ongelmia kaikki :D
Illemmalla palasin kotitalliin Hämiksen selkään, tarkoitus oli tarkistaa onko ikuinen teini avuilla huomisiin kisoihin. Otin muutaman koe hypyn ja hyvinhän tuo tuli takaisin ja reagoi pohkeeseen.
Illalla kävin vielä ratsastamassa Moldin, Riennon ja Marin, kaikki vesisateessa. Vaikka sadevaatteitakin oli niin silti olin aika kohmeessa kun kotiin pääsi.  Tälläinen päivä pääpiirteittäin tänään, huomenna erikoisestekisoihin !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti